https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Vilvoorde

Prachtig Doopfeest nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Vilvoorde

Op zoek naar een geschikte plaats om een doopfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Vilvoorde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Vilvoorde heeft alles in huis om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een doopfeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Vilvoorde, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Vilvoorde voor stijlvolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Vilvoorde en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Vilvoorde niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!