https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Mortsel

Mooi Doopfeest nabij Mortsel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Mortsel

Aan het speuren naar een fraaie stek om een doopfeest te doen plaatsvinden in de buurt van Mortsel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze rustige locatie bij Mortsel is helemaal uitgerust om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Mortsel. Kortom, voor een perfect doopfeest bij Mortsel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Mortsel voor chique doopfeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent doopfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Mortsel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Mortsel noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme doopfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!