https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Millegem

Prachtig Doopfeest bij Millegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Millegem

Op zoek naar een mooie zaal om een doopfeest te vieren nabij Millegem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Millegem heeft alles in huis om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor doopfeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Millegem. Kort gezegd, voor een gedroomd doopfeest bij Millegem, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Millegem voor klassevolle doopfeesten

De immense tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Millegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Millegem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Millegem en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Millegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.