https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Lier

Mooi Doopfeest bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Lier

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een doopfeest te houden in de buurt van Lier? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie in de buurt van Lier heeft alles in huis om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van doopfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Dus, voor een gedroomd doopfeest bij Lier, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Lier voor stijlvolle doopfeesten

De immense tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Lier baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een doopfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Lier noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lier echt niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Lier en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!