https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Aartselaar

Prachtig Doopfeest nabij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Aartselaar

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een doopfeest te laten doorgaan in de buurt van Aartselaar? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze fraaie oase van rust nabij Aartselaar beschikt over alle troeven om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor doopfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai doopfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Aartselaar. Kort samengevat, voor een fantastisch doopfeest bij Aartselaar, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Aartselaar voor klassevolle doopfeesten

De uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Aartselaar baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Aartselaar noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Aartselaar ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar echt niets tekortkomen op doopfeest. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Aartselaar en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme doopfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.