https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Zandhoven

Prachtig Communiefeest bij Zandhoven

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Zandhoven

Op zoek naar een ideale stek om een communiefeest te laten doorgaan bij Zandhoven? Dan is het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Zandhoven heeft alles om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Zandhoven. Kort gezegd, voor een fantastisch communiefeest bij Zandhoven, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Zandhoven voor stijlvolle communiefeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Zandhoven noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zandhoven ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Zandhoven echt niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Zandhoven als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zandhoven staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Zandhoven? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Verken onze site.