https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Wijnegem

Prachtig Communiefeest nabij Wijnegem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Wijnegem

Toevallig op zoek naar een geschikte stek om een communiefeest te laten plaatsvinden vlakbij Wijnegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust bij Wijnegem heeft alles in huis om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn zeer geschikt voor het houden van communiefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wijnegem. Kortom, voor een fantastisch communiefeest bij Wijnegem, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. We streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Wijnegem voor chique communiefeesten

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Wijnegem als het aankomt op het inrichten van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Wijnegem? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Verken onze site.