https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Vilvoorde

Mooi Communiefeest nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een leuke stek om een communiefeest te vieren in de buurt van Vilvoorde? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Vilvoorde heeft alles in huis om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Vilvoorde. Kortom, voor een op en top perfect communiefeest bij Vilvoorde, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Vilvoorde voor chique communiefeesten

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!