https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Ter Elst

Mooi Communiefeest nabij Ter Elst

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Ter Elst

Toevallig op zoek naar een fraaie gelegenheid om een communiefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Ter Elst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze prachtplek in de buurt van Ter Elst heeft alles in huis om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Ter Elst. Kort gezegd, voor een fantastisch communiefeest bij Ter Elst, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Ter Elst voor chique communiefeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Ter Elst badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een communiefeest op wat velen de mooiste parel nabij Ter Elst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ter Elst ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Ter Elst als het gaat over de organisatie van stijlvolle communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Ter Elst? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Verken onze site.