https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Sint-Katelijne-Waver

Prachtig Communiefeest bij Sint-Katelijne-Waver

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Sint-Katelijne-Waver

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een communiefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit mooie, rustige oord bij Sint-Katelijne-Waver beschikt over alle troeven om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Sint-Katelijne-Waver. Kort samengevat, voor een perfect communiefeest bij Sint-Katelijne-Waver, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Sint-Katelijne-Waver voor klassevolle communiefeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Sint-Katelijne-Waver en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Sint-Katelijne-Waver ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Sint-Katelijne-Waver absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Sint-Katelijne-Waver als het gaat over het inrichten van succesrijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Sint-Katelijne-Waver staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Sint-Katelijne-Waver? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Verken onze site.