https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Schilde

Mooi Communiefeest bij Schilde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Schilde

Bent u op zoek naar een knappe zaal om een communiefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Schilde? In dat geval is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze prachtplek vlakbij Schilde is helemaal uitgerust om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Schilde. Kort gezegd, voor een gedroomd communiefeest bij Schilde, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet beste plekje bij Schilde voor chique communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Schilde baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een communiefeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Schilde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Schilde en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke communiefeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Schilde? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.