https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Niel

Mooi Communiefeest bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Niel

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een communiefeest te laten doorgaan in de buurt van Niel? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Niel heeft alles om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van communiefeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Niel. Kortom, voor een onvergetelijk communiefeest bij Niel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Niel voor klassevolle communiefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Niel en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel echt niets tekortkomen op communiefeest. Door de vele flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Niel en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Niel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.