https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Millegem

Mooi Communiefeest nabij Millegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Millegem

Aan het speuren naar een leuke zaal om een communiefeest te doen plaatsvinden nabij Millegem? Dan is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Millegem is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Millegem. Kortom, voor een perfect communiefeest bij Millegem, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje bij Millegem voor chique communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Millegem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Millegem en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Millegem ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Millegem absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Millegem en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Millegem? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.