https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Lint

Prachtig Communiefeest nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Lint

Op zoek naar een knappe plek om een communiefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Lint? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Lint heeft alles in huis om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Lint. Dus, voor een op en top perfect communiefeest bij Lint, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Lint voor chique communiefeesten

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lint badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Lint noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lint niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Lint als het gaat over het organiseren van onvergetelijke communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Lint? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Verken onze site.