https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Lier

Prachtig Communiefeest nabij Lier

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Lier

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een communiefeest te organiseren vlakbij Lier? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust nabij Lier heeft alles in huis om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor communiefeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een perfect communiefeest bij Lier, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje bij Lier voor stijlvolle communiefeesten

De immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Lier badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Lier en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Lier ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Lier als het gaat over het organiseren van succesrijke communiefeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Lier zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Lier? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.