https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Kontich

Prachtig Communiefeest nabij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Kontich

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een communiefeest te laten doorgaan bij Kontich? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze fraaie oase van rust vlakbij Kontich heeft alles in huis om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van communiefeesten . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kort gezegd, voor een onvergetelijk communiefeest bij Kontich, één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Kontich voor klassevolle communiefeesten

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een communiefeest op wat velen de mooiste plek nabij Kontich noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kontich ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Kontich en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Kontich? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.