https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Aartselaar

Mooi Communiefeest bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Aartselaar

Aan het speuren naar een leuke plaats om een communiefeest te vieren nabij Aartselaar? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante keuze. Deze rustige locatie nabij Aartselaar heeft alles in huis om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Aartselaar. Dus, voor een onvergetelijk communiefeest bij Aartselaar, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Aartselaar voor stijlvolle communiefeesten

Onze immense tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Aartselaar en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Aartselaar ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Aartselaar als het aankomt op het inrichten van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Aartselaar? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Kijk op onze site.