https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Zaventem

Mooi Bedrijfsfeest bij Zaventem

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Zaventem

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Zaventem? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje nabij Zaventem heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Zaventem. Kort samengevat, voor een perfect bedrijfsfeest bij Zaventem, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Zaventem voor klassevolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Zaventem en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Zaventem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Zaventem als het gaat over het organiseren van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.