https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Willebroek

Prachtig Bedrijfsfeest bij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Willebroek

Op zoek naar een geschikte plaats om een bedrijfsfeest te laten doorgaan vlakbij Willebroek? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante optie. Deze fraaie oase van rust bij Willebroek heeft alles om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Willebroek. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Willebroek, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Willebroek voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Willebroek en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Willebroek echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Willebroek als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Willebroek? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.