https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Wijnegem

Mooi Bedrijfsfeest nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Wijnegem

Bent u op zoek naar een leuke stek om een bedrijfsfeest te organiseren bij Wijnegem? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Wijnegem is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De magnifieke en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsfeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Wijnegem. Dus, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Wijnegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Wijnegem voor chique bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Wijnegem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Wijnegem ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wijnegem echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Wijnegem en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Wijnegem? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Kijk op onze site.