https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Schoten

Prachtig Bedrijfsfeest bij Schoten

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Schoten

Op zoek naar een fraaie zaal om een bedrijfsfeest te organiseren nabij Schoten? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schoten beschikt over alle troeven om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schoten. Dus, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Schoten, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Schoten voor klassevolle bedrijfsfeesten

De ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schoten baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Schoten noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Schoten echt niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Schoten als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique bedrijfsfeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Schoten? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Verken onze site.