https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Puurs

Mooi Bedrijfsfeest nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een bedrijfsfeest bij Puurs

Op zoek naar een ideale plaats om een bedrijfsfeest te doen plaatsvinden bij Puurs? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord nabij Puurs heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Puurs. Kort samengevat, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Puurs, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje bij Puurs voor chique bedrijfsfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Puurs noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Puurs ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Puurs als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Puurs? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.