https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Kruibeke

Mooi Bedrijfsfeest bij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Kruibeke

Toevallig op zoek naar een leuke stek om een bedrijfsfeest te houden vlakbij Kruibeke? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Kruibeke is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kruibeke. Kort gezegd, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Kruibeke, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen zalig plaatsje nabij Kruibeke voor chique bedrijfsfeesten

Onze ruime tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een bedrijfsfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Kruibeke en omstreken als het aankomt op het inrichten van sublieme bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Kruibeke? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.