https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Hovorst

Prachtig Bedrijfsfeest bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Hovorst

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een bedrijfsfeest te laten doorgaan vlakbij Hovorst? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze rustige locatie nabij Hovorst heeft alles om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hovorst. Kort gezegd, voor een perfect bedrijfsfeest bij Hovorst, één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje bij Hovorst voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hovorst baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Hovorst en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hovorst ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Hovorst als het gaat over de organisatie van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bedrijfsfeest in de buurt van Hovorst? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.