https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Herentals

Prachtig Bedrijfsfeest nabij Herentals

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsfeest bij Herentals

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een bedrijfsfeest te doen plaatsvinden bij Herentals? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze fraaie oase van rust bij Herentals heeft alles om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Herentals. Kort gezegd, voor een fantastisch bedrijfsfeest bij Herentals, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Herentals voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsfeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Herentals baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat velen de mooiste parel nabij Herentals en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herentals ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw bedrijfsfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herentals absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herentals staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest in de buurt van Herentals? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Kijk op onze site.