https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Hemiksem

Mooi Bedrijfsfeest bij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsfeest bij Hemiksem

Aan het speuren naar een fraaie plek om een bedrijfsfeest te organiseren in de buurt van Hemiksem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Hemiksem heeft alles in huis om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hemiksem. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsfeest bij Hemiksem, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Hemiksem voor klassevolle bedrijfsfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hemiksem noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hemiksem ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een bedrijfsfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsfeest helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een bedrijfsfeest bij Hemiksem? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.