https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsfeest Aartselaar

Mooi Bedrijfsfeest bij Aartselaar

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Aartselaar

Op zoek naar een ideale plek om een bedrijfsfeest te houden nabij Aartselaar? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Aartselaar is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsfeest bij Aartselaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsfeesten .

Contacteer onsEen wondermooi plekje bij Aartselaar voor stijlvolle bedrijfsfeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een bedrijfsfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Aartselaar noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Aartselaar ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw bedrijfsfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Aartselaar niets tekortkomen op bedrijfsfeest. Met dan aan de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Aartselaar als het gaat over het inrichten van onvergetelijke bedrijfsfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsfeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Aartselaar staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een bedrijfsfeest bij Aartselaar? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.