https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Zaventem

Mooi Bedrijfsevenement nabij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Zaventem

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een bedrijfsevenement te vieren bij Zaventem? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Zaventem beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Zaventem, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Zaventem voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Zaventem baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek nabij Zaventem noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Zaventem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door de talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Zaventem en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Zaventem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.