https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Willebroek

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Willebroek

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een bedrijfsevenement te laten doorgaan vlakbij Willebroek? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Willebroek is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Willebroek. Kort samengevat, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Willebroek, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Willebroek voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel nabij Willebroek noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Willebroek als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Willebroek zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!