https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Vilvoorde

Mooi Bedrijfsevenement nabij Vilvoorde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Vilvoorde

Aan het speuren naar een knappe stek om een bedrijfsevenement te houden in de buurt van Vilvoorde? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze rustige locatie gelegen bij Vilvoorde heeft alles om van een bedrijfsevenement een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vilvoorde. Dus, voor een op en top perfect bedrijfsevenement bij Vilvoorde, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Vilvoorde voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Vilvoorde en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Vilvoorde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Vilvoorde als het aankomt op de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Vilvoorde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!