https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Schilde

Prachtig Bedrijfsevenement bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Schilde

Aan het speuren naar een fraaie stek om een bedrijfsevenement te vieren in de buurt van Schilde? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Dit verborgen pareltje bij Schilde heeft alles om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor bedrijfsevenementen . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Schilde. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Schilde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Schilde voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schilde badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel nabij Schilde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Schilde absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Schilde als het gaat over de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!