https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Machelen

Prachtig Bedrijfsevenement nabij Machelen

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Machelen

Toevallig op zoek naar een knappe plek om een bedrijfsevenement te organiseren nabij Machelen? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Machelen heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Machelen. Dus, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen zalig plekje bij Machelen voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Machelen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Machelen noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Machelen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Machelen absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Machelen en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke bedrijfsevenementen . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Machelen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.