https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Lier

Mooi Bedrijfsevenement bij Lier

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Lier

Op zoek naar een fraaie plek om een bedrijfsevenement te vieren in de buurt van Lier? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Lier heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn helemaal geschikt voor bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsevenement in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Lier. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Lier, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Lier voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Lier badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Lier en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Lier echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Lier als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.