https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Kontich

Mooi Bedrijfsevenement nabij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Kontich

Bent u op zoek naar een mooie stek om een bedrijfsevenement te laten doorgaan vlakbij Kontich? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Kontich heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Kontich, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Kontich voor stijlvolle bedrijfsevenementen

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent bedrijfsevenement nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste parel in de buurt van Kontich noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kontich ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Kontich niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Kontich als het gaat over het inrichten van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!