https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Diegem

Prachtig Bedrijfsevenement bij Diegem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Diegem

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden nabij Diegem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Diegem is helemaal uitgerust om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Diegem. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Diegem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet beste plekje bij Diegem voor klassevolle bedrijfsevenementen

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een bedrijfsevenement helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem echt niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Diegem en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!