https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Brussel

Mooi Bedrijfsevenement bij Brussel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een bedrijfsevenement bij Brussel

Aan het speuren naar een leuke plek om een bedrijfsevenement te organiseren vlakbij Brussel? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Brussel heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai bedrijfsevenement in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Brussel. Kort gezegd, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Brussel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje nabij Brussel voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Brussel baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een bedrijfsevenement op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Brussel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Brussel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Brussel en omstreken als het aankomt op het organiseren van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Brussel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!