https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Boom

Mooi Bedrijfsevenement nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een bedrijfsevenement bij Boom

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een bedrijfsevenement te doen plaatsvinden bij Boom? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze rustige locatie bij Boom heeft alles in huis om van een bedrijfsevenement een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Dus, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Boom, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet mooiste plaatsje nabij Boom voor chique bedrijfsevenementen

De immense (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsevenement nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Boom badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Boom noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boom ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Boom en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme bedrijfsevenementen . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!