https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Berlaar

Mooi Bedrijfsevenement bij Berlaar

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een bedrijfsevenement bij Berlaar

Bent u op zoek naar een mooie stek om een bedrijfsevenement te vieren nabij Berlaar? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede keuze. Deze fraaie oase van rust bij Berlaar beschikt over alle troeven om van een bedrijfsevenement een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor het organiseren van bedrijfsevenementen . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Berlaar. Kortom, voor een gedroomd bedrijfsevenement bij Berlaar, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsHet beste plaatsje nabij Berlaar voor chique bedrijfsevenementen

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Berlaar badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een bedrijfsevenement op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Berlaar noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Berlaar ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw bedrijfsevenement -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Berlaar absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een bedrijfsevenement op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Berlaar en omstreken als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle bedrijfsevenementen

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.