https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Bedrijfsevenement Aartselaar

Prachtig Bedrijfsevenement bij Aartselaar

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een bedrijfsevenement bij Aartselaar

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een bedrijfsevenement te vieren in de buurt van Aartselaar? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Aartselaar heeft alles om van een bedrijfsevenement een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van bedrijfsevenementen . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een bedrijfsevenement in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Aartselaar. Kortom, voor een onvergetelijk bedrijfsevenement bij Aartselaar, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsevenementen .

Contacteer onsEen wondermooi plekje nabij Aartselaar voor stijlvolle bedrijfsevenementen

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent bedrijfsevenement nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Aartselaar badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een bedrijfsevenement op wat velen de mooiste plek in de buurt van Aartselaar en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Aartselaar ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk bedrijfsevenement perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Aartselaar

U en uw bedrijfsevenement -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Aartselaar absoluut niets tekortkomen op bedrijfsevenement. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een bedrijfsevenement op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Aartselaar als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw bedrijfsevenement een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een bedrijfsevenement dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde bedrijfsevenementen

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Aartselaar zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!